You are here

Настани

Одбележување на денот на слобода на документите

Оваа среда СподелиКино великодушно го отстапува терминот за една кратка презентација по повод http://documentf

Фестивал на слободна култура, 7-10 март во Србија

Вести: 

Второто издание на фестивалот на слободна култура ќе се случи од 7 до 10 март оваа година во Белград и Нови Сад

Презентација на Лаптопот за секое дете (OLPC) во Прилеп

По успешните презентации на OLPC, во Скопје и Битола, Слободен софтвер Македонија во соработка со групата на ко

Страници

Subscribe to RSS - Настани