You are here

Информации за контакт со Слободен софтвер Македонија

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /srv/slobodensoftver/drupal-7.59/includes/menu.inc).

Информации за контакт

Општи информации: <info Е-пошта slobodensoftver.org.mk>.

Луѓе

Официјални претставници на организацијата се:

  • Јованка Гулицоска - претседател, е-пошта: <jovanka Е-пошта slobodensoftver.org.mk>;
  • Дамјан Георгиевски - потпретседател, е-пошта: <damjan Е-пошта slobodensoftver.org.mk>;
  • Миша Поповиќ - секретар, е-пошта: <misa Е-пошта slobodensoftver.org.mk>.

Дознајте повеќе информации за Слободен софтвер Македонија или видете го списокот со сите членови.