You are here

Образование

Предавања на Институтот за информатика - Професионална етика

Дамјан Георгиевски и Новица Наков од Слободен софтвер Македонија на 24 и 25 ноември 2010 година одржаа две предав

Прирачник за пристапни опции во Edubuntu

Слободен софтвер Македонија во соработка со фондацијата Метаморфозис и организациајта „Отворете ги прозор

Реакција по повод тендерот за локализација на Edubuntu

Во рамките на своите активности, „Слободен софтвер Македонија“ посветува значајно внимание на проблемите с

Страници

Subscribe to RSS - Образование