You are here

Настани

Отворена дискусија: Интернет апликации - развој, маркетинг и промоција

На 22 декември (понеделник) во просториите на Културниот центар Точка со почеток во 17

Ден на слободен софтвер

Слободен софтвер Македонија ќе го прослави денот на слободен софтвер на 4.10.2008 година организирајќи презента

Конференција за печат за Firefox 3

Денес, Слободен софтвер Македонија одржа конференција за печат во НВО Инфоцентарот каде што ги информираше н

Страници

Subscribe to RSS - Настани