You are here

Настани

Richard Stallman на 3 јуни во Скопје

Вести: 

Слободен софтвер Македонија ве поканува на предавањето на Ричард Сталман на темата „Copyright vs Community in the age of comput

Презентација на Е-општество.мк 2009

На 2 и 3 декември 2009 година се одржа петата по ред меѓународна конференција Е-општество.мк, овој пат на темата

Настани за промоција на Mozilla Firefox

Вести: 

Поддржани од Слободен софтвер Македонија, на 5ти Септември со почеток во 16 часот, на градските плоштади во Ско

Страници

Subscribe to RSS - Настани