You are here

Фестивал на слободна култура, 7-10 март во Србија

Второто издание на фестивалот на слободна култура ќе се случи од 7 до 10 март оваа година во Белград и Нови Сад во соседна Србија.

Ако сте во Србија Ви препорачуваме да го посетите овој настан. Ако мислите да патувате, можеби ќе најдете друштво ако прашате на [ossm-members].

Повеќе информации на:
http://creativecommons.org.yu/cc_salon.

Вести: