You are here

Настани

Пет години Слободен софтвер Македонија

На 28.10.2007 година навршуваат 5 години од основачкото собрание на Слободен софтвер Макед

Конференција за печат по повод денот на слободен софтвер 2007

Слободен софтвер Македонија ќе одржи конференција за печат на 13 септември 2007 година во 12 часот во просториит

Информации за добивање материјали за Денот на слободен софтвер 2007

Слободен софтвер Македонија (најверојатно ќе) има на располагање 5000 DVD-а со Федора 7 на македонски и слободен софтвер за неслободниот Windows оперативен систем.

Сите оние кои сакаат да добијат определени количини од промотивниот материјал потребно е да испратат
е-пошта со што ќе изразат интерес за определена количина на дискови.

Страници

Subscribe to RSS - Настани