You are here

Медиуми

Билтен на Слободен софтвер Македонија за октомври 2009

После подолга пауза, Слободен софтвер Македонија го објавува својот билтен со новости од светот на слободнио

Предавање и работилници за проектот Mozilla

Отворена покана за сите заинтересирани дека на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Ск

Страници

Subscribe to RSS - Медиуми