You are here

Медиуми

Билтен на Слободен софтвер Македонија јануари 2008

Добредојдовте во билтенот на Слободен софтвер Македонија.

Презентација на Лаптопот за секое дете (OLPC) во Прилеп

По успешните презентации на OLPC, во Скопје и Битола, Слободен софтвер Македонија во соработка со групата на ко

Презентација на Лаптопот за секое дете (OLPC) во Битола

На 28ми декември, петок, во организација на Групата на корисници на GNU/Linux од Битола, http://www.lugola.net/content/view/156/1/

Страници

Subscribe to RSS - Медиуми