You are here

Лого на Слободен софтвер Македонија

ПрилогГолемина
File logo-ossm.svg37.49 KB
Image icon logo-ossm.png12.34 KB
Image icon slobodensoftver1.jpg29.25 KB
Image icon slobodensoftver2.jpg34.55 KB
Image icon slobodensoftver3.jpg36.21 KB

Логото на Слободен софтвер Македонија во векторски формат