You are here

Медиуми

Презентација на можностите на Лаптопот за секое дете (OLPC) во Скопје

На 12ти декември, среда, со почеток од 20:00 часот во Точка (позади Соборен храм) ќе се одржи кратка презентација н

Македонија на насловните страници на Интернет за нејзините GNU/Linux активности

Проектот на Владата на Република Македонија за инсталирање на 180 000 работни станици со Ubuntu во училиштата е гла

Конференција за печат по повод денот на слободен софтвер 2007

Слободен софтвер Македонија ќе одржи конференција за печат на 13 септември 2007 година во 12 часот во просториит

Страници

Subscribe to RSS - Медиуми