You are here

Работилници

Слободен софтвер Македонија учествуваше на третата работилница за изработка на национална стратегија за отворени податоци

Слободен софтвер Македонија, претставувана од Гоце Митевски, учествуваше на третата работилница за изработка на национална стратегија за отворени податоци организирана од Министерство за информатичко општество и администрација (МИОА), во соработка со Центар за управување со промени (ЦУП).

Слободен софтвер Македонија учествуваше на работилница за изработка на национална стратегија за отворени податоци

Слободен софтвер Македонија, претставувана од Гоце Митевски и Никола Ковачевски, учествуваше на првата работилница за изработка на национална стратегија за отворени податоци организирана од Министерство за информатичко општество и администрација (МИОА), во соработка со Центар за управување со промени (ЦУП).

Повеќе информации на:

Учество на конференцијата Слобода и приватност на интернет во Скопје

Страници

Subscribe to RSS - Работилници