You are here

Медиуми

Ден на слободен софтвер

Слободен софтвер Македонија ќе го прослави денот на слободен софтвер на 4.10.2008 година организирајќи презента

Конференција за печат за Firefox 3

Денес, Слободен софтвер Македонија одржа конференција за печат во НВО Инфоцентарот каде што ги информираше н

Билтен на Слободен софтвер Македонија април 2008

Добредојдовте во априлското издание на билтенот на Слободен софтвер Македонија.

Содржина:

Страници

Subscribe to RSS - Медиуми