You are here

Билтен на Слободен софтвер Македонија за октомври 2009

После подолга пауза, Слободен софтвер Македонија го објавува својот билтен со новости од светот на слободниот софтвер.

Документот е приложен како PDF во оваа вест, а истовремено може да се чита на интернет на адресата: http://wiki.lugola.net/2s.mkBilten10.09

ПрилогГолемина
PDF icon 2s.mk-bilten-10.2009.pdf311.72 KB