You are here

Билтен

Билтен на Слободен софтвер Македонија

Билтен на Слободен софтвер Македонија за јуни 2010

Добредојдовте во јунското издание од 2010 на билтенот на Слободен софтвер Македонија.

Содржина:

 1. Прирачник за пристапни опции во Edubuntu;
 2. Нови книги во библиотеката на хаклабот КИКА;
 3. Ден на интелектуална сопственост;
 4. Убунту 10.04;
 5. Емануел Голдсин во Скопје;
 6. Мозила Балкан 2010;
 7. НСНД Белград 2010;
 8. Национална политика за слободен софтвер;
 9. Ричард Сталман во Скопје.

Билтен на Слободен софтвер Македонија за март 2010

Добредојдовте во мартовското издание од 2010 на билтенот на Слободен софтвер Македонија.

Содржина:

 1. НСНД Штип;
 2. Python вечери @ КИКА;
 3. Mozilla Балкан 2010.

Билтен на Слободен софтвер Македонија за декември 2009

Добредојдовте во декемвриското издание од 2009 на билтенот на Слободен софтвер Македонија.

Содржина:

Страници

Subscribe to RSS - Билтен