You are here

Документи

проектот по конкурс од Владата на РМ од 2008 г.

Во прилог на оваа вест се наоѓа целокупната документација за проектот по конкурс од Владата на РМ што го поднесе Слободен софтвер Македонија во 2008 година

Билтен на Слободен софтвер Македонија февруари 2008

Добредојдовте во февруарското издание на билтенот на Слободен софтвер Македонија.

Содржина:

Како да ја извршите уплатата

Акцијата за донации за купување проектор за Сподели знаење и Сподели кино успешно заврши.

Страници

Subscribe to RSS - Документи