You are here

Документи

Насоки за раководење со проекторот на Слободен софтвер Македонија

Овој документ ги дефинира правилата според кои проекторот што е во сопственост на Слободен софтвер Македони

Билтен на Слободен софтвер Македонија април 2008

Добредојдовте во априлското издание на билтенот на Слободен софтвер Македонија.

Содржина:

Билтен на Слободен софтвер Македонија март 2008

Добредојдовте во мартовското издание на билтенот на Слободен софтвер Македонија.

Содржина:

Страници

Subscribe to RSS - Документи