You are here

Донации

Библиотеката збогатена со 16 нови наслови

Страницата за библиотеката на Слободен софтвер Македонија, како и библиотекат

Како да ја извршите уплатата

Акцијата за донации за купување проектор за Сподели знаење и Сподели кино успешно заврши.

Слободен софтвер Македонија сака да купи проектор. Помогнете!

Ако ги следите нашите активности во последно време (на пример: откажувањето

Страници

Subscribe to RSS - Донации