You are here

Проекти

Прирачник за пристапни опции во Edubuntu

Слободен софтвер Македонија во соработка со фондацијата Метаморфозис и организациајта „Отворете ги прозор

Помогнете го отворањето на Хаклабот

Вести: 

Како да помогнам?

Пријави се за месечна членарина за период од 12 месеци на http://slobodensoftver.org.mk/hacklab

Апликации за ERSTE Integration AWARD 2009

Во прилог на оваа вест се наоѓа целокупната документација за проектот со ЕРСТЕшто го поднесе Слободен софтвер Македонија.

Страници

Subscribe to RSS - Проекти