You are here

Проекти

Поднесен проект за OpenAart

Во октомври 2012 Слободен софтвер Македонија во соработка со Ива Галевска поднесе предлог-проект на конкурсот објавен на http://eyebeam.org/blogs/roddy/openart-call-for-proposals.

Документите се во прилог на оваа вест.

Поднесок од Слободен софтвер Македонија за проект на УСАИД за граѓанско општество

Во прилог на оваа објава се наоѓа документацијата која Слободен софтвер Македонија ја поднесе за проектот на УСАИД за граѓанско општество, како и дописот од ФООМ со кој бевме известени за статусот на оваа апликација.

Ги објавуваме на интернет во согласност со досегашната пракса за споделување на информации со заедницата и пошироката јавност.

Информации за проектот „Сподели“ на англиски јазик

Целиот текст е во датотеките прикачени кон оваа вест.

Страници

Subscribe to RSS - Проекти