You are here

Апликации за ERSTE Integration AWARD 2009

ПрилогГолемина
PDF icon ERSTE_Localization.pdf857.12 KB
PDF icon ERSTE_Spodeli.pdf799.88 KB

Во прилог на оваа вест се наоѓа целокупната документација за проектот со ЕРСТЕшто го поднесе Слободен софтвер Македонија.