You are here

Општо

Среќни празници од Слободен софтвер Македонија

Слободен софтвер Македонија на сите свои пријатели, поддржувачи, сегашни и идни корисници на слободен софтве

STACS работилница во Белград

Во Белград на 4-ти декември, во организациј ана Европската фондација за слободен софтвер, http://www.fsfeurope.org/pro

Изворен код

Вести: 

Изворниот код на еден софтвер е оној кој луѓето го создаваат и го разбираат.

Страници

Subscribe to RSS - Општо