You are here

Среќни празници од Слободен софтвер Македонија

Слободен софтвер Македонија на сите свои пријатели, поддржувачи, сегашни и идни корисници на слободен софтвер и случајни посетители на оваа страница им посакува среќни празници и успешна нова 2008 година.

И ние се надеваме на успешна година.