You are here

Заедница

Прирачник за пристапни опции во Edubuntu

Слободен софтвер Македонија во соработка со фондацијата Метаморфозис и организациајта „Отворете ги прозор

Hacklab пријави

Вести: 

Овде пријавувајте се за хаклабот. Пријавената сума е месечен придонес, и претпоставува некој комитмент од барем 12 месеци.

Отворање на првата технолошка автономна зона, која ќе се користи за промовирање на користењето и развојот на еманципирачки технологии како слободниот софтвер, јавниот, отворен и пристапен интернет и алтернативните и социјални медиуми.

Предавање и работилници за проектот Mozilla

Отворена покана за сите заинтересирани дека на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Ск

Страници

Subscribe to RSS - Заедница