You are here

Заедница

Реакција по повод тендерот за локализација на Edubuntu

Во рамките на своите активности, „Слободен софтвер Македонија“ посветува значајно внимание на проблемите с

STACS работилница во Белград

Во Белград на 4-ти декември, во организациј ана Европската фондација за слободен софтвер, http://www.fsfeurope.org/pro

Страници

Subscribe to RSS - Заедница