You are here

Конференции

Учество на конференцијата Слобода и приватност на интернет во Скопје

Поднесок до Министерството за информатичко општество од 2смк, за иницијативата за отворено владино партнерство и отворени податоци

Следниов поднесок е доставен до irena.bojadzievska Е-пошта miao.gov.mk и marija.nikoloska Е-пошта mioa.gov.mk ќе биде доставено и до архивата на миоа

2с.мк на Е-општество 2011

Слободен софтвер Македонија и оваа година зеде учество во најголемата конференција во Македонија посветена на ИТ и електронското општество. Овогодинешната тема беше „ИКТ и животната средина: Приказна за отпадот“.

Презентација на темата „Користење на слободен софтвер со постар хардвер“ оддржа Арангел Ангов. Презентацијата можете да ја превземете на врската горе а повеќе за конференцијата можете да најдете на http://e-society.org.mk

Страници

Subscribe to RSS - Конференции