You are here

Конференции

Презентација на политиката на конференцијата Е-општество 2010

На конференцијата Е-општество 2010, а во рамките на проектот Национ

Презентација на Е-општество.мк 2009

На 2 и 3 декември 2009 година се одржа петата по ред меѓународна конференција Е-општество.мк, овој пат на темата

E-Society.mk 2008, нашето гостување

На 10 декември 2008г. во организација на Метаморфозис во Скопје повторно се случи E-Society, конференција преку која се разгледуваат начините и можностите за имплементирање на услугите на ИКТ во служба на граѓаните. Оваа година повторно имавме наш удел во реализирањето на конференцијата преку наша презентација, во сесијата „e-Education Platforms“, на тема „FLOSS Solutions“, односно решенија базирани на слободен софтвер за е-образовни цели. Презентер беше Александар Балаловски.

Страници

Subscribe to RSS - Конференции