You are here

Конференции

Слободен софтвер Македонија на e-Society.mk 2006

Ден први од втората конференција e-Society.mk. Нашиот Игор Стаматовски, во рамките на пленарната сесија за е-влада и граѓанско учество, презентираше кратко и јасно зошто отворените стандарди се важни за сите нас. Презентацијата можете да ја преземете во Open Document Format (open_standards_igor_stamatovski.odp), a исто и некои дополнителни референци и информации (cheetsheets.pdf) .

Страници

Subscribe to RSS - Конференции