You are here

Записници

Поднесок до Министерството за информатичко општество од 2смк, за иницијативата за отворено владино партнерство и отворени податоци

Следниов поднесок е доставен до irena.bojadzievska Е-пошта miao.gov.mk и marija.nikoloska Е-пошта mioa.gov.mk ќе биде доставено и до архивата на миоа

Собраниски извештај на 2с.мк

На редовното годишно собрание на Слободен софтвер Македонија оддржано на 13.02.2011 год. (недела) во Хаклабот КИКА со почеток во 17 часот беа изгласани следниве документи:

Последна ревизија на текстот на Националната политика за слободен софтвер

Откако завршија јавните средби по повод текстот на националната политика за слободен софтвер составена е претпоследна верзија. Оваа верзија уште еднаш ја оставаме на јавна расправа се до петок (08.04.2011), кога финализираниот текст ќе биде доставен до Министерството за информатичко општество и администрација со цел да се усвои како владина политика.

Страници

Subscribe to RSS - Записници