You are here

2с.мк на Е-општество 2011

Слободен софтвер Македонија и оваа година зеде учество во најголемата конференција во Македонија посветена на ИТ и електронското општество. Овогодинешната тема беше „ИКТ и животната средина: Приказна за отпадот“.

Презентација на темата „Користење на слободен софтвер со постар хардвер“ оддржа Арангел Ангов. Презентацијата можете да ја превземете на врската горе а повеќе за конференцијата можете да најдете на http://e-society.org.mk

Дополнување: Линк до видео од презентацијата.

ПрилогГолемина
File foss_e-waste.odp134.77 KB