You are here

Документи

Друпал за Владата на Република Македонија - ќе го прави „Ултранет Ултра Дооел“ од Скопје

Изминатиов период Владата на Република Македонија прибираше понуди за изработка на тема за нејзините веб ст

Конкурс на Македонскиот институт за медиуми

Македонскиот институт за медиуми објави конкурс за промовирање на резултати рокот за пријавување беше 20 август 2007 година.

Документите од пријавата се прикачени на овој јазол.

Организациска поставеност

Слободен софтвер Македонија е организациски поставена како нејзината сестра организација Фондацијата за сл

Страници

Subscribe to RSS - Документи