You are here

Поднесен проект за OpenAart

Во октомври 2012 Слободен софтвер Македонија во соработка со Ива Галевска поднесе предлог-проект на конкурсот објавен на http://eyebeam.org/blogs/roddy/openart-call-for-proposals.

Документите се во прилог на оваа вест.

ПрилогГолемина
PDF icon open(art)-breathing-city.pdf56.26 KB
PDF icon free-software-macedonia-cv.pdf389.83 KB