You are here

Поднесок од Слободен софтвер Македонија за проект на УСАИД за граѓанско општество

Во прилог на оваа објава се наоѓа документацијата која Слободен софтвер Македонија ја поднесе за проектот на УСАИД за граѓанско општество, како и дописот од ФООМ со кој бевме известени за статусот на оваа апликација.

Ги објавуваме на интернет во согласност со досегашната пракса за споделување на информации со заедницата и пошироката јавност.

ПрилогГолемина
PDF icon predlog-proekt.pdf638.78 KB
File predlog-proekt.odt114.24 KB
File BUDGET.odt28.66 KB
PDF icon BUDGET.pdf617.6 KB
Image icon pismo-od-donatorot.png2.03 MB