You are here

Презентации

Презентација на Лаптопот за секое дете (OLPC) во Битола

На 28ми декември, петок, во организација на Групата на корисници на GNU/Linux од Битола, http://www.lugola.net/content/view/156/1/

Презентација на можностите на Лаптопот за секое дете (OLPC) во Скопје

На 12ти декември, среда, со почеток од 20:00 часот во Точка (позади Соборен храм) ќе се одржи кратка презентација н

Учество на е-Општество.мк 2007 на тема инклузивна е-власт

Конференцијата „е-Општество.мк“ се одржа во Скопје на 29 и 30-ти ноември 2007 година.

Страници

Subscribe to RSS - Презентации