You are here

Презентации

Отворена дискусија: Интернет апликации - развој, маркетинг и промоција

На 22 декември (понеделник) во просториите на Културниот центар Точка со почеток во 17

E-Society.mk 2008, нашето гостување

На 10 декември 2008г. во организација на Метаморфозис во Скопје повторно се случи E-Society, конференција преку која се разгледуваат начините и можностите за имплементирање на услугите на ИКТ во служба на граѓаните. Оваа година повторно имавме наш удел во реализирањето на конференцијата преку наша презентација, во сесијата „e-Education Platforms“, на тема „FLOSS Solutions“, односно решенија базирани на слободен софтвер за е-образовни цели. Презентер беше Александар Балаловски.

Презентација на Лаптопот за секое дете (OLPC) во Прилеп

По успешните презентации на OLPC, во Скопје и Битола, Слободен софтвер Македонија во соработка со групата на ко

Страници

Subscribe to RSS - Презентации