You are here

Презентации

Предавања на Институтот за информатика - Професионална етика

Дамјан Георгиевски и Новица Наков од Слободен софтвер Македонија на 24 и 25 ноември 2010 година одржаа две предав

Предавање за митовите за слободниот софтвер

Денес, 10.11.2010 г. во рамките на работилницата за е-влада што ја организира USAID преку својот Egov проект, Дамјан Георгиевски од Слободен софтвер Македонија одржа кратка презентација за слободниот софтвер и митовите за неговата безбедност и сигурност.

Презентацијата траеше 10-тина минути и беше продлабочена со дискусија помеѓу присутните за другите нејаснотии кои постојат во јавноста во врска со карактеристиките на слободниот софтвер.

Предавање и работилници за проектот Mozilla

Отворена покана за сите заинтересирани дека на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Ск

Страници

Subscribe to RSS - Презентации