You are here

Richard Stallman на 3 јуни во Скопје

Слободен софтвер Македонија ве поканува на предавањето на Ричард Сталман на темата „Copyright vs Community in the age of computer networks“. Предавањето ќе се одржи на 3 јуни (четврток), во 18:00 часот, во салата „Милениум 2“ на Holiday Inn Скопје. Влезот е слободен.

Повеќе информации за темата и настанот ќе најдете на страната http://slobodensoftver.org.mk/rms/

Вести: