You are here

Настани за промоција на Mozilla Firefox

Поддржани од Слободен софтвер Македонија, на 5ти Септември со почеток во 16 часот, на градските плоштади во Скопје и Куманово ќе се оддржат настани за промоција на добро познатиот интернет прелистувач Mozilla Firefox. На овие настани ќе можете подобро да се запознаете со тоа што е Firefox, како работи, како може да Ви помогне при извршување на Вашите секојдневни задачи и како може да го направи Интернетот поинтересно место за посета.

Повеќе информации можете да најдете на веб сајтот на групата Mozilla Македонија.

Вести: