You are here

Конференција за печат за Firefox 3

Денес, Слободен софтвер Македонија одржа конференција за печат во НВО Инфоцентарот каде што ги информираше новинарите за официјалното издавање на верзијата 3 на популарниот прелистувач за Интернет Firefox, како и неговоиот превод на македонски јазик.

Новинарите беа запознаени со некои од новите можности на популарниот прелистувач и со некои детали за локализацијата.

По овие информации, претставниците на организацијата ги поканија сите присутни на забавата по повод издавањето на Firefox 3, што во среда ќе се одржи во културниот центар Точка, со почеток во 20 ч.