You are here

Документи

Насоки за редовни состаноци на Слободен софтвер Македонија

Овој документ ги дефинира правилата според кои здружението ќе одржува редовн состаноци во текот на годината:

Апликација за средства за НВО од Град Скопје

Во прилог на оваа вест се наоѓа целокупната документација за проектот со Град Скопје што го поднесе Слободен софтвер Македонија.

Програма за работа на 2с.мк за 2011 година

Во 2011 година „Слободен софтвер Македонија“ ќе продолжи со својата јавна дејност на промоција на слободен софтвер и слободна култура на локални, регионални и национални настани.

Страници

Subscribe to RSS - Документи