You are here

Организација

Собраниски извештај на 2с.мк

На редовното годишно собрание на Слободен софтвер Македонија оддржано на 13.02.2011 год. (недела) во Хаклабот КИКА со почеток во 17 часот беа изгласани следниве документи:

Документи од собрание за пререгистрација на Слободен софтвер Македонија

Објавени документи од собранието за пререгистрација на Слободен софтвер Македонија

Програма за работа на 2с.мк за 2011 година

Во 2011 година „Слободен софтвер Македонија“ ќе продолжи со својата јавна дејност на промоција на слободен софтвер и слободна култура на локални, регионални и национални настани.

Страници

Subscribe to RSS - Организација