You are here

Организација

Презентација на политиката на конференцијата Е-општество 2010

На конференцијата Е-општество 2010, а во рамките на проектот Национ

InstallFest 2010, 20ти ноември 2010

По неколкуте успешни инсталациони фестивали реализирани во 2004, 2005 и 2006 година Слободен Софтвер Македонија ве

Повик за заштита на приватноста на граѓаните во Република Македонија

Слободен софтвер Македонија безрезервно го поддржува повикот за заштита на приватноста на граѓаните во Република Македонија инициран од група невладини организации и фондации. Сметаме дека предложените измени на законот за електронски комуникации се целосно неприфатиливи како и дека ги нарушуваат основните човекови права и се спротивни на Уставот на Република Македонија.

Во продолжение можете да ги прочитате деталите објавени на веб сајтот на фондацијата Метаморфозис:

Почитувани,

Страници

Subscribe to RSS - Организација