You are here

Организација

Записник од вонредно собрание на Слободен софтвер Македонија

Второто вонредно собрание на организацијата се одржа на 07.05.2011г (недела) во просториите на Хаклабот КИКА во Скопје, со почеток во 18ч. Собранието започна во предвидениот термин.

Записник од Годишното собрание на Слободен софтвер Македонија

Согласно одредбите на Статутот на Слободен софтвер Македонија, годишното собрание на здружението се одржа на 13.02.2011 год. (недела) во Хаклабот КИКА со почеток во 17 часот.

ОДЛУКА за прогласување на почесни членови.

Врз основа на одредбите од Статутот на Слободен софтвер Македонија, Собранието на Слободен софтвер Македонија на 13.02.2011 година ја донесе следнава

ОДЛУКА

За прогласување на почесни членови.

Собранието на Слободен софтвер Македонија за почесни членови ги прогласи:

Илин Татабитовски

Јован Наумовски

13.02.2011
Скопје

Претседавач на собранието
Миша Поповиќ

Страници

Subscribe to RSS - Организација