You are here

Собраниски извештај на 2с.мк

На редовното годишно собрание на Слободен софтвер Македонија оддржано на 13.02.2011 год. (недела) во Хаклабот КИКА со почеток во 17 часот беа изгласани следниве документи:

- ОДЛУКА за избор на органи.
- ОДЛУКА за прогласување на почесни членови.
- ОДЛУКА за прием на нови членови.
- ОДЛУКА за насоките за редовни состаноци на Слободен софтвер Македонија.

Слободен софтвер Македонија оддржа и две вонредни собранија од кои што првото на 20.04.2011г. и второто на 07.05.2011г. Вонредните собранија беа свикани со цел да се донесат одлуки во врска со програмата на организацијата како и донесувањето на одлуки во врска со барањето на некои членови за суспендирање на нивното членство.

Записникот од годишно собрание можете да го најдете тука.

Записникот и документите од првото вонредно собрание можете да ги најдете тука.

Записникот од второто вонредно собрание можете да го најдете тука.