You are here

ОДЛУКА за прогласување на почесни членови.

Врз основа на одредбите од Статутот на Слободен софтвер Македонија, Собранието на Слободен софтвер Македонија на 13.02.2011 година ја донесе следнава

ОДЛУКА

За прогласување на почесни членови.

Собранието на Слободен софтвер Македонија за почесни членови ги прогласи:

Илин Татабитовски

Јован Наумовски

13.02.2011
Скопје

Претседавач на собранието
Миша Поповиќ

ПрилогГолемина
PDF icon odluka-pocesni-clenovi-13.02.pdf21.67 KB