You are here

Образование

Презентација на Лаптопот за секое дете (OLPC) во Прилеп

По успешните презентации на OLPC, во Скопје и Битола, Слободен софтвер Македонија во соработка со групата на ко

Македонија на насловните страници на Интернет за нејзините GNU/Linux активности

Проектот на Владата на Република Македонија за инсталирање на 180 000 работни станици со Ubuntu во училиштата е гла

Слободен софтвер во образованието

Ние во Слободен софтвер Македонија мислиме дека во образованието треба да се користи слободен софтвер и сака

Страници

Subscribe to RSS - Образование