You are here

Работилници

STACS работилница во Белград

Во Белград на 4-ти декември, во организациј ана Европската фондација за слободен софтвер, http://www.fsfeurope.org/pro

Споделете знаење!

Слободен софтвер Македонија на својот блог специјално посветен на споделувањето на знаење, го најави отворањето на работилниците за слободен софтвер кои ќе се одржуваат на Факултетот за електротехника и информациски технологии.

Работилниците ќе се одржуваат секоја втора недела а започнуваат на 28.11.2006 (вторник). Бидете таму!

Страници

Subscribe to RSS - Работилници