You are here

Слободен софтвер Македонија учествуваше на работилница за изработка на национална стратегија за отворени податоци

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /srv/slobodensoftver/drupal-7.59/includes/menu.inc).

Слободен софтвер Македонија, претставувана од Гоце Митевски и Никола Ковачевски, учествуваше на првата работилница за изработка на национална стратегија за отворени податоци организирана од Министерство за информатичко општество и администрација (МИОА), во соработка со Центар за управување со промени (ЦУП).

Повеќе информации на: