You are here

Локализација

Нови преводи на KDE

На работната страница на KDE преводот http://mkde.sourceforge.net деновиве беа поставени нови покомплетни преводи.
Доколку сакате да помогнете околу преводот, а со цел истиот да биде вклучен во новата официјална KDE верзија контактирајте со Данко за да ве „запосли“. :-)

Страници

Subscribe to RSS - Локализација