You are here

Извештај за проектот за локализација на Федора

Проектот за локализација на Федора кој овозможи 5000 дискови со слободен софтвер да бидат поделени во Македонија изминативе месеци и формално заврши со поднесување на документи во Управата за јавни приходи.

Овде може да го преземете извештајот за проектот.

ПрилогГолемина
PDF icon inet-fedora-l10n-report.pdf133.08 KB